fbpx
joi, iunie 8, 2023

Tâlharul de la metrou a fost prins. Patru victime, într-o singură zi: Le-a smuls cerceii din urechi femeilor

Citește Și

- Advertisement -
Un bărbat de 43 de ani suspectat că a comis patru fapte de tâlhărie, joi, la metrou, a fost reținut.

 

„Joi, 28 iulie a.c., poliţiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reținut un bărbat, în vârstă de 43 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de tâlhărie calificată, în aceeași zi.

- Advertisement -

În fapt, în cursul zilei de ieri, 28 iulie, în intervalul orar 06.30-10.30, mai multe persoane au fost victime ale unor infracțiuni de tâlhărie calificată, în timp ce se aflau în trenurile de metrou, în zona Sectoarelor 1, 2, și 3.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate de către polițiștii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, s-a stabilit că toate faptele ar fi fost săvârșite de aceeași persoană, un bărbat, în vârstă de 43 de ani.

De asemenea, din cercetări s-a mai stabilit că bănuitul ar mai fi comis o infracțiune de tâlhărie, asupra unei femei, la data de 21 iulie a.c., în jurul orei 20.00, când i-ar fi smuls un lănțișor, în timp ce se afla într-o stație de metrou, din Sectorul 5.

- Advertisement -

Probatoriul administrat a relevat următoarea activitate infracțională, reținută în sarcina bărbatului, la data de 28 iulie a.c.

– în jurul orei 06.30, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 2, bărbatul i-ar fi smuls unei femei un cercel.

-după aproximativ o jumătate de oră, aflându-se într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 1, bănuitul i-ar fi smuls un cercel, unei alte femei.

– în jurul orei 09.30, bărbatul i-ar fi smuls unei persoane un lănțișor, într-un tren de metrou oprit într-o statie din Sectorul 2.

- Advertisement -

-ulterior, în jurul orei 10.30, bănuitul ar fi smuls, din nou, un lănțișor, unei alte persoane, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 3.

Bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Bunurile pe care le-ar fi sustras, respectiv doi cercei și două lănțișoare au fost recuperate, urmând să fie predate persoanelor vătămate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

„, a transmis Poliția Capitalei.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO: Comuna Păulești asediată de urși

O stână din Păulești și o gospodărie din Găgeni, satul vecin, au fost atacate de urși săptămâna trecută.Ultimul...

Mai Multe Articole Ca Acesta