fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Tarife noi aprobate la stația de tratare a deșeurilor din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Consiliul Județean Prahova a aprobat vineri o nouă listă de tarife pentru stația de tratare mecanico-biologică a deșeurilor care funcționează la marginea Ploieștiului.

Măsura, adoptată de unanimitate de voturi de forul legislativ județean, este pusă pe seama apariției unor norme metodologice privind stabilirea sau ajustarea tarifelor pentru activitățile de salubritate și a unui ordin din 2022 al ANRSC, utilizând un indice al prețurilor de consum de 110,91% comunicat de Institutul Național de Statistică pentru perioada august 2022 – octombrie 2023.

- Reclamă -

Astfel, pentru tratarea deșeurilor reziduale, tariful facturat către operatorii de salubritate care aduc gunoaie la stație va fi de 270,28 lei pe tonă fără TVA, pentru tratarea deșeurilor biodegradabile din grădini sau parcuri acesta va fi de 110,75 lei pe tonă, iar pentru sortarea deșeurilor municipale va fi de 193,71 lei pe tonă.

Noile tarife vor intra în vigoare la 30 de zile de la data comunicării lor de Consiliul Județean către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriat pentru Managementul Deșeurilor”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut