Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a bătut un profesor de la școala din comuna prahoveană Cerașu. Agresorul a explicat că a decis să-i dea o lecție cadrului didactic pentru că acesta îi bătuse la rândul lui copilul.

Faptele s-au petrecut marți, 31 ianuarie 2023, în comuna prahoveană Cerașu, unde un echipaj al Secției Rurale de Poliție Drajna a fost chemat să intervină.

”În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din verificări s-a stabilit faptul că profesorul în vârstă de 44 de ani, ar fi fost lovit de un bărbat în vârstă de 63 de ani, tatăl unui elev, acesta susținând că fiul său ar fi fost agresat de către profesorul în cauză.

În urma conflictului, persoana vătămată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârtsă de 63 de ani, din comuna Cerașu a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și purtare abuzivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here