cet brazi lucrari reparatii caf 2 termoficare caldura ploiesti

OPC a sancționat Termo Ploiești cu două amenzi în valoare de 30.000 de lei pentru sincopele legate de furnizarea agentului termic. Și asta după ce au fost înregistrate 9 reclamații venite din partea cetățenilor.

Potrivit datelor furnizare de șeful OPC, ploieștenii s-au apucat să facă sesizări abia după înființarea operatorului de către Consiliul Local. Cele trei luni fără apă caldă, atunci când operator era Termo Prahova, par să nu fi supărat pe nimeni.

Reporterii Ziarului Incomod au fost cei care au solicitat șefului Comisariatul Regional pentru Protecția Regiunea Muntenia, Ion Iordăchescu, informații cu privire la acest aspect, dar și cu privire la  reclamațiile privind Electrica Furnizare.

Nota redacției:

Șeful OPC a înțeles însă că trebuie să facă public răspunsul, printr-o postare pe Facebook. Mai mult, în discuția privată cu reporterul Ziarului Incomod, Iordăchescu a afirmat că: ”Trebuia să îmi spuneți că vreți exclusivitate!”

Trecem peste nivelul de înțelegere al șefului OPC, dar aroganța unui șef de instituție public, în relația cu un jurnalist, nu poate fi trecută cu vederea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here