fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Traficant de canabis, care alimenta piața consumatorilor adolescenți din Prahova, arestat. Își punea nepotul să vândă droguri colegilor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, au efectuat 9 percheziţii domiciliare, în județele Prahova, Ilfov și Dâmbovița, într-o cauză în care se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

S-a reținut că, în perioada ianuarie – octombrie 2023, o persoană bănuită ar fi comercializat canabis (drog de risc), în mod repetat, direct sau prin intermediul altei persoane bănuite minore (nepot) către consumatori, inclusiv minori, din județele Prahova, Dâmbovița și Ilfov, se arată într-un comunicat al DIICOT.

- Reclamă -

Din cercetările efectuate a mai rezultat că, pe parcursul anului 2023, bănuitul major ar fi înființat și întreținut o cultură de canabis, într-un solar amplasat într-o comună din județul Ilfov.

 - Ziarul INCOMOD

În urma perchezițiilor domiciliare, a fost depistată și dezafectată o cultură de canabis, aflată într-un solar, fiind ridicate 193 de plante verzi de canabis (aproximativ 30 de kilograme de masă vegetală verde), 39 de plante semiuscate de canabis (aproximativ 10 kilograme de masă vegetală) și aproximativ 2,5 kilograme de canabis.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea unei persoane, pentru 24 de ore și măsura controlului judiciar față de cea de-a doua persoană bănuită minoră, pentru 60 de zile.

- Reclamă -

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului reținut, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Localitatea unde vor fi 17 grade de 1 Decembrie

Meteorologii spun că temperaturile de 1 Decembrie vor ajunge până la 17 grade. În paralel, la Bâlea Lac, se...
spot_img