fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Trei ipoteze în cazul incendiului de la Ferma Dacilor. Noaptea trecută, scandal la unitate

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

La cinci ore de la devastatorul incendiu care a mistuit complexul turistic Ferma Dacilor din județul Prahova, anchetatorii au deja cel puțin trei ipoteze pe care le iau în calcul pentru a stabili cauza dezastrului.

Cinci oameni au fost găsiți carbonizați până la această oră, dintre care un copil.

Martorii susțin că, în timpul nopții de duminică spre luni, în timpul petrecerii organizate la fermă, ar fi avut loc un scandal între un bărbat și o femeie, posibil culpu.

- Reclamă -

Bărbatul ar fi fost văzut spre dimineață, în bucătăria restaurantului, într-o stare foarte agitată, fiind chiar invitat de unul dintre angajați să părăsească pensiunea.

Se vorbea inițial chiar și despre o răzbunare a individului, doar că această ipoteză a fost exclusă ulterior de către polițiștii aflați la fața locului. Acesta a fost identificat pe lista persoanelor dispărute și se pare că a participat chiar la operațiunea de salvare a copiilor aflați în încăperea de la mansarda cuprinsă de flăcări.

Cea de-a doua posibilă cauză a dezastrului, și cea mai pertinentă spun surse judiciare, este o defecțiune a centralei pe lemne. Focul a izbucnit la mansarda pensiunii și apoi s-a extins rapid la întreaga clădire construită aproape în totalitate din lemn.

- Reclamă -

Jarul aprins din vatra grătarului situat în imediata apropiere a imobilului unde funcționează restaurantul este cea de-a treia variantă posibilă care ar fi putut genera un asemenea incendiu.

Tocmai pentru că există atât de multe incertitudini, conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe de specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini ancheta.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut