fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Turiști rămași blocați în telecabina de la Bâlea Lac

Citește Și

- Reclamă -

Telecabina de la Bâlea Lac s-a oprit pe traseu, iar cinci turiști au rămas blocați în ea, la pilonul 2, deasupra cascadei.

Salvamont Sibiu a anunțat că turiștii blocați în telecabina de la Bâlea Lac sunt scoși de personalul operativ al telecabinei, apoi preluați de salvamontiști și ajutați să coboare din Munții Făgăraș până la Bâlea Cascadă.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

- Reclamă -

„SPJ Salvamont Sibiu a fost solicitat să intervină pentru preluarea a 5 turişti care au rămas blocaţi în telecabina de la Bâlea Lac. Din primele informaţii, telecabina s-a oprit la pilonul 2 deasupra Cascadei de pe Valea Bâlii. Salvamontiştii vor prelua cei 5 turişti după ce aceştia vor fi lansaţi cu ajutorul sistemelor de salvare de către personalul operativ al telecabinei. Momentan persoanele blocate nu au nevoie de îngrijiri medicale. Salvamontiştii vor însoţi turiştii până la Bâlea Cascadă unde aceştia au maşinile personale”, a transmis Salvamont Sibiu.

Telecabina traversează Valea Bâlea pe o lungime de 3,7 km. Turiștii au rămas blocați la o altitudine de peste 2.000 de metri în Munții Făgăraș.

Acest incident nu este primul de acest gen, și în trecut turiștii au mai rămas blocați în aceeași instalație pe cablu.

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut