Un bărbat de 46 de ani a murit vineri, 14 mai, după ce mai mulți copaci au căzut peste el. Potrivit ISU Prahova, tragedia s-a petrecut într-o exploatație forestieră din comuna Lapoș.

Se pare că bărbatul tăia copaci și urma să-i încarce în vederea transportului, când un arbore a căzut peste el și i-a provocat traumatisme grave.

“Echipajele de pompieri s-au deplasat aproximativ 4 km pe un teren accidentat pentru a ajunge la victima, dar din păcate pentru aceasta nu se mai putea face nimic.”, a transmis ISU Prahova.

“În jurul orei 14:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani ar fi fost vătămat de un copac care ar fi căzut peste el, într-o exploatare forestieră din comuna Lapoș.

La fața locului s-au deplasat polițiști, dar și cadre medicale care au efectuat manevre de resuscitare victimei. Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat de cadrele medicale prezente la fața locului.

Se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, a transmis și Poliția Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here