Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a apelat la acte de violență în plină stradă. Și-a agresat concubina și copilul acesteia, în vârstă de doar 11 luni.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au intervenit, la data de 19 mai 2018, în jurul orei 20:40, la domiciliul unei femei de 27 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, pentru aplanarea unui conflict în familie. Femeia a reclamat că ea şi copilul în vârstă de 11 luni sunt agresaţi de concubin său.

La faţa locului a fost identificat agresorul, un bărbat de 25 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o pe femeie şi pe copilul lor de 11 ani. Faptele de violenţă au avut loc în stradă în prezenţa mai multor martori, aducând atingere ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar la data de 20 mai 2018, judecătorul pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gherla,  a emis pe numele bărbatului, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de “violenţă în familie” şi “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

sursa: someseanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here