Un bărbat în vârstă de 34 de ani și mama sa au fost loviți seara trecută de către un vecin, în fața unui bloc din Ploiești. Scandalul a pornit în urma unor discuții în contradictoriu.

“La data de 21 septembrie, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploieşti au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul și soacra sa ar fi fost agresati de către un vecin”, se arată într-un comunicat al poliției.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat femeia care a inițiat apelul 112, dar și pe soțul acesteia, în vârstă de 34 de ani. Bărbatul a declarat faptul că în timp ce se afla în fața blocului împreună cu mama sa, la un moment dat, în urma unor discuții în contradictoriu au fost loviți de către un vecin.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova, iar cele două persoane vătămate au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând deplasarea la spital.

Agresorul, în vârstă de 49 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoarea de 200 de lei, conform Legii nr.61/1991.

“În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here