fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Un criminal din Prahova, abia ieșit din închisoare, a omorât din nou. A atacat un vecin cu toporul

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Mihai Dușa (73 de ani), un criminal abia ieșit din închisoare după un omor comis în 2016, în Poiana Câmpina, a omorât din nou. Victima este un bărbat de 67 de ani, atacat cu toporul.

Crima s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în satul Buștenari din comuna Telega, județul Prahova. Dușa, liberat condiționat din închisoare, s-a refugiat în satul Buștenari, unde locuia într-o casă părăsită. Se împrietenise de ceva vreme cu victima sa, un bărbat în vârstă de 67 de ani, care locuia în vecinătate. În noaptea crimei cei doi au băut împreună, iar pe fondul consumului excesiv de alcool a izbucnit un scandal care a degenerat.

- Reclamă -

Victima a fost lovită în cap cu un topor și lăsată să zacă în casă până ce o vecină a descoperit nenorocirea. Criminalul apucase să se plângă prin sat că e un om mort la el în casă, pe care nu-l cunoaște și nici nu știe cum a ajuns acolo. Cercetările polițiștilor au dus la aflarea adevărului. Mihai Dușa făcuse a doua crimă.

Prima crimă

În luna noiembrie 2016, Mihai Dușa şi-a înjunghiat prietenul în casa căruia locuia în chirie. El a fost condamnat de Tribunalul Prahova la 7 ani de închisoare şi la plata unor daune în valoare totală de 20.000 de lei rudelor victimei.

- Reclamă -

Primul omor a avut loc în comuna Poiana Câmpina, în seara zilei de 19 noiembrie 2016. Victima şi criminalul locuiau împreună de câteva luni, însă relaţiile dintre cei doi bărbaţi nu erau dintre cele mai bune.

Constantin Dumitrescu (62 de ani), proprietarul casei, îşi anunţase chiriaşul să-şi caute altă gazdă. Între cei doi s-a iscat un conflict pe fondul consumului de alcool, moment în care Duşa a luat un cuţit de bucătărie şi l-a atacat pe cel care îi oferise găzduire. 

Bărbatul înjunghiat n-a mai apucat decât să iasă pe treptele casei în încercarea disperată de a găsi ajutor la vecini. Acolo a fost şi zărit, zăcând într-o baltă de sânge, de un trecător care a alertat autorităţile.

Pentru Constantin Dumitrescu nu s-a mai putut face nimic, pentru ca lama cuţitului i-a atins inima. În faţa anchetatorilor, Duşa declara la acel moment că ”i s-a întunecat mintea” şi nu a mai ştiut ce face.

- Reclamă -

Era sub influenţa băuturilor alcoolice, iar poliţiştii l-au găsit dormind în casă fără să fie conştient că a luat viaţa unui om.

Pentru prima faptă de omor a primit o pedeapsă de doar șapte ani de închisoare.

FOTO: ziarulincomod.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut