fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Investiția pentru centura comunei Păulești e estimată la 35 de milioane de euro

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un proiect de hotărâre al Consiliului Județean Prahova de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru centura comunei Păulești propune o valoare totală a investiției de 175 de milioane de lei, echivalentul a 35 de milioane de euro, din care aproape o treime e așteptată din fonduri guvernamentale.

Pe ordinea de zi a ședinței de luni a CJ Prahova a fost propus un proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnic-economici, al treilea din ultimele luni. Acesta vine în urma unei analize făcute de Ministerul Dezvoltării, în condițiile în care instituția a solicitat o finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

- Reclamă -

Valoarea totală a investiției, conform celei mai recente modificări, este estimată la puțin peste 175 de milioane de lei cu tot cu TVA, echivalentul a 35 de milioane de euro.

Consiliului Judeţean Prahova caută soluții pentru finanțarea realizării şoselelor de centură

Consiliul Județean ar urma să suporte din surse proprii 120,8 milioane, iar diferența, însemnând aproximativ 31% din valoarea totală a investiției, este așteptată de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul „Anghel Saligny”.

Centura comunei Păulești ar urma să ocolească localitatea prin partea de sud, cu o lungime totală propusă de puțin peste 9 kilometri, cuprinzând nouă poduri, podețe sau viaducte, în lungime însumată de 415 metri.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut