Un elev de 17 ani a luat foc într-o sală de clasă a școlii și este în stare gravă la spital. Băiatul a suferit arsuri pe o suprafață mare a corpului, anunță Monitorul de Botoșani.

Incidentul s-a petrecut la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” din Flămânzi, județul Botoșani, luni după-amiază, la ultima oră de curs.

Elevii erau la ora de educație tehnologică, iar la un moment dat profesoara, care este și directoarea școlii, a ieșit din clasă pentru a rezilva o problemă administrativă, scrie g4media.ro.

La un moment dat, însă, s-a declanşat un adevărat haos în clasă şi pe hol, directoarea fiind avertizată de femeia de serviciu că unul dintre elevi luase foc în clasă.

„Am fost un pic ieşită în curtea şcolii, pentru că aveam de rezolvat un proiect de finanţare, era o problemă urgentă. Cât am fost ieşită la seră au venit directoarea adjunctă și agentul de pază, era liniște. La un moment dat mi-a zis femeia de serviciu să vin repede. Când am intrat, o parte dintre băieți fugiseră, iar apoi am văzut că unul era ars. După ce am chemat salvarea, am întrebat pe colegi ce s-a întâmplat și mi-au spus că el a făcut-o. Nu știu pe cine să cred, camere de supraveghere nu avem. Până să vină salvarea el striga mi-au dat foc, mi-au dat foc. Problema este că acest copil este cu CES (n.r., copiii cu nevoi educaționale speciale), are retard mintal, are multe probleme. Nu poți să-ți dai seama dacă realitatea lui are vreo treabă cu realitatea mediului înconjurător”, a spus profesoara Mihaela Ştefănucă, directoarea liceului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here