fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Un ploieștean a ucis un bărbat din cauza modului în care parcase

Citește Și

- Reclamă -

Un ploieștean a ucis un bărbat, nemulțumit de modul în care acesta își parcase mașina.

Crima a avut loc în luna octombrie, iar suspectul a fost prins acum de polițiști. Se pare că bărbatul a fost ucis cu o singură lovitură dată în zona feței, spune Poliția Prahova.

Suspectul de 48 de ani a fost prins pe data de 27 martie, fiind reținut pentru 24 de ore sub acuzația de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

- Reclamă -

În fapt, la data de 16 octombrie 2023, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Ploiești, bărbatul ar fi avut un conflict spontan cu un alt bărbat de 50 de ani, generat de o nemulțumire privind modul de staționare al autorismului bărbatului de 50 de ani.

Ulterior, conflictul a degenerat, bărbatul de 48 de ani, lovindu-l pe celălalt o singura dată în zona feței, acesta din urmă decedând.

Întrucât bărbatul s-a sustras cercetărilor, la data de 27 martie a.c., în urma unor ample activități investigativ- operative, acesta a fost depistat fiind consus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova.”, a transmis Poliția Prahova.

- Reclamă -

Bărbatul a fost dus în fața instanței Tribunalului Prahova, iar judecătorii au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut