targ masini
Un ploieștean de 36 de ani, suspectat că a păcălit trei persoane care doreau să-și cumpere mașini second-hand, a fost reținut de polițiștii de la Secția 3 Ploiești. 

Individul primise avans sau chiar plata integrală pentru mașinile pe care nu le-a mai adus “clienților”.

“În cursul acestei dimineți, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la locuința unei persoane bănuite de săvârșirea a 3 fapte de înșelăciune. 1 mandat de aducere a fost pus în executare.

Din cercetări a rezultat că, începând cu luna decembrie 2020 până în luna aprilie a.c., un bărbat, din Ploiești ar fi promis unui număr de 3 persoane vătămate vânzarea a 2 autoturisme, sens în care acesta ar fi primit avans sau plata integrală, în valoare de 6.000 de Euro și nu ar fi materializat promisiunea făcută.

În urma perchezițiilor au fost ridicate înscrisuri materiale folosite la activitatea infracțională.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluția legală la finalizarea anchetei”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here