Update. În cursul acestei dimineți, tânărul a fost depistat de polițiști și condus la sediul secției de poliție în vederea audierii și luarea măsurilor legale ce se impun.

Joi 9 septembrie a.c., în jurul orei 21.15, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că un client al unității în care lucra, i-a distrus geamurile și capota autoturismului.

Potriviti IJP Prahova, la fața locului s-a deplasat o echipă operative. În urma verificărilor polițiștilor ajunși la fața locului s-a constatat faptul că, în jurul orei 19.45, în incinta unei săli de jocuri a intrat un bărbat, care la un moment dat a devenit recalcitrant. Acesta a lovit aparatele de joc, motiv pentru care angajata societății a solicitat firma de pază să îl scoată afară pe respectivul client.

“După plecarea firmei de intervenție, clientul a revenit cu un obiect tăietor și a spart geamurile autoturismului angajatei, parcat în fața sălii de jocuri, fugind de la fața locului.
Polițiștii au reușit identificarea acestuia, în persoana unui tânăr de 24 de ani, din Ploiești, fiind desfășurate activități de depistare a acestuia, încă de la momentul apelului.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here