Un polițist din Bătrâni, aflându-se în timpul liber, a observat într-un magazin din mall-ul de la ieșire din Ploiești două femei care sustrăgeau articole de îmbrăcăminte. Cele două s-au ales cu dosar penal. Polițistul de 29 de ani a fost încadrat anul trecut, în luna iulie, din sursă externă.

Sâmbătă, un polițist din cadrul Postului comunal Bătrâni, aflându-se în timpul liber, într-un magazin din mall-ul de la ieșire din Ploiești, a observat în zona cabinelor de probă două femei cu un comportament suspect. Se pare că acestea sustrăgeau articole de îmbrăcăminte.

În consecință, polițistul a ,,cooptat” agentul de securitate și împreună le-au urmărit și interpelat pe cele două femei.

Acestea au fost identificate, stabilindu-se că sunt din municipiul Ploiești și au vârste de 27, respectiv 23 de ani. Li s-a solicitat să arate conţinutul genţilor pe care le aveau asupra lor. Acestea au scos 30 de tricouri bărbăteşti.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Din verificări a rezultat că cele două femei ar mai fi fost suprinse în repetate rânduri în timp ce sustrăgeau bunuri din magazine, infracțiunile constatate au făcut obiectul mai multor dosare penale ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propuneri procedurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here