fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
21.2 C
Ploiești
spot_img

Un polițist din Brașov a fost prins în flagrant în timp ce vindea cocaină, îmbrăcat în uniforma de agent

Citește Și

- Reclamă -

Un polițist a fost prins în flagrant, joi dimineață, în timp ce ar fi încercat să vândă 50 de grame de cocaină către niște presupuși clienți care, de fapt, ar fi fost agenți sub acoperire.

Vânzarea a fost făcută printre blocurile unui cartier din Brașov, iar în momentul în care tranzacția era în desfășurare, agentul era îmbrăcat chiar în uniforma de polițist. Anunțul despre acest caz a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

- Reclamă -

„Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire” pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară. Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineața, printre blocurile dintr-un cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special. Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracționale. Oare inspectorul șef al IPJ Brașov, chestorul Flucuș, în afară de semnarea mapelor, ce păzește?”, au scris pe rețeaua de socializare reprezentanții Sindicatului Europol.

„Referitor la apariția în spațiul public a unor informații, referitoare la implicarea în posibile activități infracționale a unui polițist brașovean, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele: Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV. De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului. Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, se arată într-o comunicare a Poliției Brașov.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...