politia romana sigla

Un polițist din Dolj este căutat de colegii săi după ce a fugit de la Parchet, unde urma să fie audiat. El este inculpat într-un dosar în care este acuzat, alături de alţi poliţişti, că ar fi bătut un bărbat la sediul Poliţiei, iar apoi l-ar fi ameninţat să nu depună plângere, informează agenţia Mediafax.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj spun că agentul Dorin Petcu, din cadrul IPJ Dolj, a fost chemat, vineri, pentru a fi audiat de procurorul de caz, într-un dosar în care este cercetat pentru purtare abuzivă, șantaj, instigare la lipsire de libertate și instigare la fals intelectual.

Faptele au fost comise în noaptea de 27 spre 28 iulie 2016, când Petcu și alți polițiști ar fi luat pe sus un craiovean, Ionuț Boceanu, care a depus plângere în acest sens, l-ar fi introdus cu forța în mașină, dus la sediul IPJ Dolj, l-ar fi bătut și apoi amenințat să nu depună plângere.

Dorin Petcu s-a prezentat la Parchet, dar a spus că nu vorbește decât în prezența avocatului său și că merge la mașină să-și ia telefonul ca să-l sune. Numai că a urcat în mașină și a dispărut, fără să mai răspundă la telefon.

”Agentul la care faceți referire nu a fost găsit”, a declarat, sâmbătă dimineață, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Procurorii au emis mandat de aducere pe numele poliţistului, care s-a dat în executare la IPJ Dolj, au făcut demersurile necesare pentru a fi dat în consemn la frontieră și urmează să ceară Tribunalului Dolj arestarea în lipsă a acestuia.

Ei fac apel la cei care pot oferi informații despre agentul de poliție să se adreseze IPJ Dolj sau Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here