Un tânăr de 27 de ani a reușit să scape cu viață, după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Pitești, în timp ce se afla la o petrecere. Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață, iar căderea a fost accidentală, transmite news.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 07.00, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat de 27 de ani a căzut de la etajul trei al unui bloc de locuinţe de pe strada Alunului, din cartierul Găvana.

La faţa locului a fost trimis un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, care a constatat că cele sesizate se confirmă.

“Din verificările preliminare, rezultă că bărbatul ar fi căzut, accidental, de la etajul trei al unui bloc, unde se afla la o petrecere”, a transmis IPJ Argeş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a menţionat că victima a suferit multiple politraumatisme, traumatism cranio-cerebral şi traumatism toraco-abdominal. El a fost transportat conştient la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here