Un tânăr a fost oprit și verificat de polițiștii constănțeni, în urma unei razii efectuate noaptea trecută. Bărbatul a ieșit pozitiv la DrugTest, acesta susținând totuși în fața oamenilor legii că a luat pastile de măsea.

Mai mulți tineri veniți pe litoral au fost opriți noaptea trecută pe șoselele din Constanța de către polițiști. Printre cei verificați s-a aflat și un bărbat care a ieșit pozitiv la DrugTest, dar care a negat vehement că ar fi consumat ceva.

“Este vorba despre o acţiune în care poliţiştii încearcă să îi depisteze pe cei care conduc sub influenţa substanţelor psihoactive sau a băuturilor alcoolice. Au apărut şi primele rezultate. În mai puţin de trei ore de la debutul acţiunii au fost depistaţi nouă conducători auto care conduceau sub influenţa substanţelor psihoactive”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

În ciuda rezultatului pozitiv, tânărul a susținut cu zâmbetul pe buze în fața agenților de poliție că el nu a consumat niciodată droguri, dar că în schimb, ia pastile de măsea zilnic.

“Pastile de măsea. Nu ştiu ce spune aparatul că eu nu am folosit aşa ceva niciodată. În fiecare zi beau pliculeţe pentru durere de măsea”, a declarat tânărul.

Totuși, testul a fost pozitiv pentru canabis și amfetamină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here