UPDATE. Primarul Adrian Dobre a revenit cu o nouă declarație, după ce a verificat situația la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești și ne-a comunicat că cele două salariate vor fi cercetate în comisia de disciplină.

De asemenea, viceprimarul Cristian Ganea a declarat, la rândul său, că se va face o anchetă internă la nivelul SPFL Ploiești.

Știrea inițială:

Fostul consilier Radu Socoleanu este acuzat de o femeie că i-a furat mașina și că a înscris-o pe numele său cu ajutorul a două angajate ale Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești! Lia Ilie a povestit pentru ziarul Incomod că cele două angajate i-au recunoscut că au acceptat să radieze respectiva mașină și să o înmatriculeze pe numele lui Socoleanu fără prezența proprietarului întrucât “îl cunoșteau pe consilier”și nu știau că actele acestuia sunt false.

Citiți aici toate detaliile acestui subiect! 

Contactat de reporterii ziarului Incomod, primarul Adrian Dobre a declarat că nu avea cunoștință despre această situație, dar că se va informa și că se vor face verificări în acest sens.

“Nu cunosc această situație, trebuie să mă informez să văd exact despre ce este vorba. Dacă se constată că sunt niște nereguli, normal că trebuie făcută o verificare, să vedem exact ce s-a întâmplat acolo, dacă nu s-au respectat niște norme sau niște reguli interne. Trebuie mai întâi să vedem despre ce este vorba, managerul în general semnează niște hârtii, nu participă la fiecare situație în parte la care semnează o serie de angajați. Nici eu n-aș putea să monitorizez activitatea a 300 de angajați, fiecare ce face, iar documente la semnat îmi vin. Dacă se constată pe parcurs sau se află înainte că sunt anumite probleme ce țin de încălcarea legislației și așa mai departe, într-adevăr atunci poți să intervii. Trebuie să luăm urma anchetei, să vedem exact ce s-a întâmplat acolo, dacă într-adevăr este o încălcare a unor reguli. O să verific și eu despre ce este vorba și o să vă informez.”, a declarat primarul Adrian Dobre pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here