UPDATE. Poliția Prahova nu a oferit niciun punct de vedere pe marginea cazului de ultraj.

Știrea inițială:

O polițistă din Filipeștii de Pădure a fost accidentată grav în timpul serviciului! Evenimentul a avut loc pe data de 24 iunie, la ora 04.30 dimineața, în timp ce femeia efectua activități de control al circulației pe DJ 720, în comună. La un moment dat, dinspre Florești înspre Filipeștii de Pădure se deplasa un tânăr pe un moped, iar polițista s-a poziționat pe axul drumului și a dat semnal de oprire pentru conducătorul mopedului, acesta se pare că a încetinit inițial deplasarea, iar apoi ajungând în apropierea polițistei a accidentat-o. În urma impactului, conducătorul mopedului s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă. Se pare că imediat după s-a ridicat și a fugit de acolo, părăsind locul accidentului, în ciuda faptului că polițista era rănită.

Polițiștii l-au depistat în scurt timp pe conducătorul fugit, iar polițista a fost transportată la spital. Aceasta a rămas internată pe secția de neurochirurgie, fiind lovită grav, după cum arată rezultatele investigațiilor unde este specificat că vătămările pe care le-a suferit i-au pus viața în pericol. Mai mult decât atât, potrivit unor persoane apropiate polițistei, acesteia i s-au recomandat până în prezent peste 80 de zile de îngrijiri medicale, dar cum au apărut anumite complicații este de așteptat ca acest număr să crească.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, în dosar sunt cercetate mai multe infracțiuni: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Dosarul este în prezent instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, după ce a fost preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, până la acest moment nu s-a dispus nicio măsură preventivă în dosar și nu s-a schimbat încadrarea din vătămare corporală din culpă în vreo faptă contra vieții. Reprezentanții Parchetului au mai precizat că șoferul mopedului “a vrut să evite și a făcut niște manevre și a dat peste polițistă”.

2 COMENTARII

 1. După cum ati prezentat aici “vatamarea corporală din culpa” este de fapt o ditamai tentativa de omor!
  1. Nu avea permis;
  2. Inițial a incetinit;
  3. Era pe un moped și avea toata strada la dispozitie ei cum naiba tocmai pe axul drumului a ajuns unde era polițista;
  4. Din cele de mai sus deduceti voi motivul și intenția!
  5. Asta este legea care apara polițiștii și oamenii puși să o aplice!
  6. Rusine justiției, procurorul care se ocupa de acest caz ar trebui să plece la cules căpsuni in spania ca nu are nicio treaba cu meseria pe care o practica!

 2. ceva frumos, numai la lnoi poti sa vezi asa ceva….. si dupa se mai mira lumea ca avem o politie slaba si fricoasa, d-aia este politia asa, pt ca asa se vrea!!!!procurorii trateaza cu mare lejeritate infractiunile de ultraj, daca il ameninta pe politist, infractorul este achitat, procurorul stabileste faptul ca amenintarea cu moartea facuta de infractor nu este de natura sa provoace temere ORGANULUI, ca vezi domne’le, organu este tare, in erectie, a facut o scoala militara si nu are cum sa-l sperie un individ cand il ameninta ca-i omoara copii, daca il loveste pe politist si acesta riposteaza, ca vezi domne politistul i-a dat mai tare, etc etc…
  Aceasta speta este o mizerie la adresa justitie romane, auzi, ala cu mopedul a vrut sa evite, pai era prost sa zica altfel?? cu ce a coroborat marele procuror cele declarate de individ ?? si uite asa se face justitie in Romania, pana la urma o sa mergem noi la cules in spania, oamenii de rand, nu procurorii astia sau judecatorii care iau astfel de decizii, pt ca astora sigur le merge bn……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here