Un bărbat a fost prins pe o stradă din Ploiești când vindea încălțăminte și îmbrăcăminte din portbagajul unei mașini. Polițiștii care l-au prins asupra faptului l-ai identificat, i-au verificat mașina și l-au dus la secția de poliție, unde i-au făcut dosar penal, întrucât articolele pe care le vindea nu aveau acte de proveniență. Marfa din portbagajul mașinii a fost confiscată de oamenii legii.

Vezi mai jos comunicatul emis de IJP Prahova:

Polițiștii Secției nr. 1Ploiești i-au întocmit dosar penal unui bărbat, care oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, depozitate în interiorul unui autoturism.
La data de 03.02.2016, în jurul orei 22.45, o patrulă de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției nr. 1 Poliție și un jandarm din cadrul IJJ. Prahova, în timp ce acționau  pe str Ștrandului din Ploiești, au depistat un bărbat, care oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte depozitate în interiorul unui autoturism.
În urma verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul care comercializa marfa. S-a procedat la controlul autoturismului, iar în portbagaj au fost găsite și ridicate în vederea confiscării 32 perechi adidași, 8 fesuri, 9 treininguri, 5 bluze, toate purtând însemnele unor mărci.
Bărbatul nu a putut prezenta certificat de conformitate eliberat de firma producătoare sau de reprezentantul legal al acesteia pe teritoriul României.
Totodată a fost identificată persoana căreia i se oferea spre vânzare marfa.
Persoanele depistate au fost conduse la sediul IPJ Prahova.
În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here