Viceprimarul Cristian Ganea a confirmat miercuri, 15 iulie, zvonurile pe care ziarul Incomod le prezenta încă de zilele trecute: edilul a decis să demisioneze din PSD, unde era președinte al organizației municipale, și s-a înscris în Pro România, partid din partea căruia va candida pentru funcția de primar al Ploieștiului.

După ce a confirmat informația pentru ziarul Incomod, Cristian Ganea a anunțat și pe facebook decizia pe care a luat-o, printr-o postare în care i-a mulțumit fostului prim-ministru Victor Ponta, co-fondator și președinte al Pro România, pentru încrederea pe care i-a acordat-o.

“Dragi prieteni,

Anunţ astăzi o decizie luată după o dificilă şi lungă analiză. Am acceptat propunerea PRO ROMÂNIA de a candida la funcţia de primar al municipiului Ploieşti!

Nu a fost o alegere uşoară, las în urmă camarazi care au crezut, ca şi mine, că începând cu anul 2020 vom reuşi să facem echipă, pentru a conduce oraşul Ploieşti către progres.

Alegerea mea de a intra într-o nouă familie politică se bazează pe libertatea pe care conducerea PRO ROMÂNIA o acordă membrilor săi.

După patru ani de târguială politică între Consiliul Local şi conducerea PNL, am înţeles că Ploieştiul are nevoie de o echipă care să fie permanent ancorată în realitate şi de un management coerent.

Proiectele de infrastructură, curăţenia oraşului, viitorul învăţământului, sistemul de sănătate orăşenesc, ajutorarea mediului de afaceri sunt deziderate care nu se pot implementa decât cu susţinerea unui partid progresist de centru stânga aşa cum este PRO ROMÂNIA.

Mulţumesc echipei Pro România Prahova şi domnului Victor Ponta pentru încrederea acordată!

Si nu în ultimul rând, mulţumesc familiei mele, ploieştenii care m-au susţinut şi mă susţin în tot ceea ce fac!

Totul pentru Ploieşti!”, a scris Cristian Ganea pe facebook.

Dragi prieteni,Anunţ astăzi o decizie luată după o dificilă şi lungă analiză. Am acceptat propunerea PRO ROMÂNIA de…

Posted by Cristian Mihai Ganea on Wednesday, July 15, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here