fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

VIDEO A nins pe Transalpina. Circulație închisă și aici, dar și pe Transfăgărășan

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Circulația rutieră pe Transfăgărășan și Transalpina se închide luni, de la ora 08.00, pentru toate categoriile de autovehicule, pe sectoarele de drum DN 7C (Transfăgărașan) între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascasă și DN 67C (Transalpina) între Rânca și Barajul Oașa.

Pe Transalpina deja a nins și s-a acționat cu utilaje specifice (video la finalul articolului)

„Începând de astăzi, 06.11.2023, ora 08:00, circulaţia rutieră va fi interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum: DN 7C (Transfăgărăşan) între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă (tronson kilometric 104+000 metri – 130+800 metri); DN 67C (Transalpina) între Rânca şi Barajul Oaşa (tronson kilometric 34+800 metri – 79+200 metri)”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

- Reclamă -

Decizia de închidere a circulaţiei este luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere faptul că fenomenele meteorologice la altitudini mari pot fi imprevizibile, şi anume scăderea temperaturilor, intensificările bruşte ale vântului, apariţia ceţii dense în orice moment al zilei, precipitaţii, explică reprezentanţii Infotrafic.

Încă de duminică, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a anunţat că se circulă în condiţii de iarnă pe Transfăgărăşan

„Peste noapte condiţiile meteo s-au înrăutăţit semnificativ pe porţiunea cuprinsă între #Bâlea Cascadă (SB) şi Piscul Negru (AG). Stratul de zăpadă depus măsoară în jur de 10 cm, vântul bate cu putere iar pe alocuri carosabilul este acoperit cu gheaţă. Utilajele DRDP Braşov acţionează pentru curăţarea drumului cu materiale antiderapante însă condiţiile de circulaţie rămân în continuare foarte dificile. Cei care doresc să parcurgă drumul trebuie să fie pregătiţi pentru circulaţie în condiţii de iarnă!”, informa instituţia.

Un mesaj similar a transmis duminică şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova.

- Reclamă -

„Acţionare cu lamă şi material antiderapant pe DN 67C, Transalpina, sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului. Reamintim că începând cu 6.11.2023 circulaţia se va restricţiona pe acest tronson”, este mesajul DRDP Craiova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img