fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Flota de utilaje de deszăpezire din Ploiești, inspectată sâmbătă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Flota de utilaje pentru deszăpezire și combaterea poleiului din Ploiești a fost inspectată sâmbătă, 4 noiembrie, de către primăria Ploiești.

”În acest context, a fost verificată flota de deszăpezire pregătită de operatorul local de salubritate, Blue Planet Services, care a prezentat, în cadrul acțiunii de astăzi, utilajele de care dispune, cu ajutorul cărora se va putea interveni, preventiv și operativ, cu material antiderapant pentru combaterea poleiului, precum și în vederea deszăpezirii, la nivelul căilor de acces din oraş, al podurilor şi pasajelor, în funcție de situația meteorologică existentă în sezonul rece amintit.

Prin această activitate de verificare s-a avut în vedere desfășurarea, în condiții optime și parametri eficienți, a activității de deszăpezire și asigurare a căilor publice în sezonul rece amintit.”, se arată în comunicatul remis de municipalitate.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Am o intrebare pentru Blue Planet : Unde sunt cosurile de gunoi de pe Republicii, care s-au scos pentru a se putea sapa pentru introducerea cablurilor de date si curent , in sol ? Cumva aceste vor aparea sub sigla primariei , anul viitor inainte de alegeri ? Cred ca cei care le-au scos ar trebui nsa le repare (unele au fost deteriorate) si remontate pe cheltuiala lor , nu alta plata din bugetul public (adica tot din banii nostri .
    In alta ordine de idei – Blue Planet va fi platita si in cazul in care nu va ninge in Ploiesti ? Normal ar trebui sa fie platita doar pentru activitatea efectiv prestata .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img