fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

VIDEO Alexandru Ștefan, despre criza gunoaielor: ”trebuie să strângem din dinți”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Fostul consilier local Alexandru Ștefan, în prezent membru AUR, a fost prezent la un talkshow în studioul Ziarului Incomod. Printre subiectele abordate se numără noua criză a gunoiului, scandalul de corupție în care este prins președintele Consiliului Județean Prahova, dar și ”luptele” interne din AUR Prahova.

Ploieștiul și restul localităților din ADI Deșeuri Prahova s-au trezit din nou sufocate de gunoaie, după ce Vitalia a închis sâmbătă accesul mașinilor Rosal la rampa de gunoi de la Boldești, întrucât operatorul avea facturi neplătite. Marți, Ploieștiul deja era sufocat de gunoaie.

Deși s-a vorbit în repetate rânduri despre o posibilă reziliere a contractului cu Rosal, acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent. Părerea lui Alexandru Ștefan, însă, este aceea că oamenii ar trebui ”să strângă din dinți” până ce se termină contractul cu Rosal, în 2025, iar la următoarea licitație să se ia în calcul mai multe aspecte.

- Reclamă -

Totodată, fostul consilier local a vorbit despre scandalul în care este prins Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, care a fost plasat sub control judiciar și are interdicție să își exercite funcția. În locul său, consilierii județeni l-au votat pe vicepreședintele Dumitru Tudone să-i preia atribuțiile. Alexandru Ștefan spune că oricum Tudone este cel care conducea în realitate instituția, ca un ”președinte executiv”, și că era cel care iniția de fapt proiectele, Dumitrescu fiind mai mult absent în Consiliu.

Cu privire la organizația AUR din Prahova, al cărei membru este în prezent Alexandru Ștefan, se duc mai multe lupte interne și mai multe persoane sunt vehiculate ca fiind candidate la primăria Ploiești. Unul dintre numele vehiculate este chiar cel al fostului consilier local, dar un altul este al directorului tehnic al RASP, Vasile Ionescu. Ce spune Alexandru Ștefan despre candidatul AUR, aflați urmărind emisiunea de mai jos.

Nu în ultimul rând, l-am întrebat în ce context a mers la Roma cu fostul lider PSD Mircea Cosma, alături de care a postat fotografii din deplasare pe pagina de facebook.

Urmăriți mai jos emisiunea integrală cu Alexandru Ștefan:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut