fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO Alexandru Ștefan: ”Vreau să știu cu cine NU s-a certat Andrei Volosevici”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Fostul consilier local Alexandru Ștefan, care a demisionat recent din forul legislativ ploieștean, a fost prezent în studioul Ziarului Incomod la o emisiune pe teme de administrație și politică.

Alexandru Ștefan spune că a demisionat din cauza modului în care este administrat orașului și l-a acuzat pe primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, că a pierdut mai multe proiecte majore pe fonduri europene.

Întrebat ce crede că ar fi trebuit să facă Andrei Volosevici și nu a făcut, sau ce ar fi făcut personal dacă ar fi fost primar, Alexandru Ștefan a răspuns că orașul avea nevoie de un manager și că primarul în funcție nu a fost interesat de proiectele pe fonduri.

- Reclamă -

Acesta a spus că edilul a fost „mult mai preocupat de intrigi politice, să se certe cu președintele Consiliului Județean„ și cu consilierii locali. ”Vreau să știu cu cine NU s-a certat domnul primar”, a spus Alexandru Ștefan în emisiune.

Totodată, acesta a spus că în TCE, operatorul public de transport în comun din oraș, sunt angajați prea mulți oameni, comparat cu societăți asemănătoare din alte mari orașe și că ar trebui desființate Regii care pot deveni Servicii ale primăriei. Acesta a mai susținut că în cadrul subordonatelor sunt prea mulți directori și că primarul Volosevici fie a ținut în brațe directori pe motive personale, deși nu erau competenți, fie a exclus directori care făceau treabă.

Vezi mai jos fragmentul de emisiune cu aceste declarații:

Vezi aici emisiunea integrală cu fostul consilier local Alexandru Ștefan!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img