Foto cu caracter ilustrativ

Municipalitatea deja a început pregătirile pentru sărbători, dar probleme sunt în ceea ce privește spectacolul de Revelion, unde bugetul este limitat. Primarul Adrian Dobre spune că anul acesta, spre deosebire de anii anteriori, nu vor fi probleme cu iluminatul festiv, întrucât societatea care se ocupă de mentenanța sistemului de iluminat deja a demarat procedurile necesare și a început lucrările la partea de rețele unde au fost probleme anul trecut. Edilul spune că până la data de 1 decembrie iluminatul ornamental va fi montat și că va fi amplasat în aceleași zone ca anul trecut, nefiind probleme cu banii în această privință.

Cât despre restul activităților de sărbători, primarul spune că vor fi evenimente organizate între 1 decembrie și Crăciun, pe aceleași zone ca anul trecut: Orășelul Copiilor la Sala Sporturilor, iar în fața primăriei și în parcul din fața Halelor Centrale evenimente specifice.

Pentru Revelion, însă, nu este încă pus la punct un buget, banii sunt la limită și încă nu se știe ce anume se poate face pentru spectacolul de la final de an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here