fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

VIDEO Bătaia din centrul Ploieștiului, răzbunare la o bătaie din trecut

Citește Și

- Reclamă -

Bătaia cu bâte și topoare din centrul Ploieștiului de săptămâna trecută este doar ultima dintr-un șir de bătăi și șicanări care se întind pe ultimii doi ani. Una dintre părțile implicate ne-a trimis imagini cu rănile pe care le-a suferit la un scandal din trecut (video la finalul articolului).

Bătaia care a avut loc săptămâna trecută în plină zi în centrul Ploieștiului, când un șofer Bolt a fost agresat, s-a lăsat cu măsuri luate de autorități: șase persoane au fost arestate preventiv, după ce polițiștii au dat buzna în locuința agresorilor.

Ulterior, rudele celor arestați au contactat redacția noastră pentru a ne spune povestea din spate. Gestul a fost răzbunare din partea acestora, susțin rudele, care spun că de fapt ele sunt victimele.

- Reclamă -

Totul a început acum doi ani, când doi bărbați s-ar fi luat la ceartă pe motiv ”care e mai sportiv”, adică mai puternic. Și așa ar fi început să se agreseze reciproc pentru a-și declara supremația.

Unul dintre bărbați ar fi fost lovit intenționat cu mașina, acum doi ani, spun oamenii (imaginile cu bărbatul cu picioare învinețite).

Încă de atunci, oamenii spun că au depus plângere la Secția 2, dar că deși au trecut doi ani polițiștii n-au luat nicio măsură.

- Reclamă -

Un alt episod a avut loc pe 18 februarie, în Franța, când o mașină în care se aflau o femeie și un bărbat, soți, a fost blocată în trafic și mai multe persoane au tăbărât peste ei să-i bată. În imaginile de la finalul articolului, de la acel moment, puteți vedea mașina distrusă și cei doi oameni plini de sânge. Încă de atunci, femeia are ambele mâini în ghips.

Așa că oamenii spun ca s-au decis să se răzbune și săptămâna trecută l-au bătut pe șoferul de Bolt, fiul celui cu care au pornit inițial scandalul acum doi ani. Bărbatul din imaginile video de la finalul articolului este în prezent în Arestul Poliției de la Câmpina, fiind unul dintre cei șase care săptămâna trecută s-au răzbunat pe șoferul de la Bolt.

Alături de alte rude, și-au căutat singuri dreptatea și, într-un gest de răzbunare, două mașini au blocat în trafic mașina de la Bolt, în centrul Ploieștiului, iar mai multe persoane înarmate cu bâte și topoare s-au dat jos și l-au bătut pe șofer.

Revezi aici imaginile de săptămâna trecută!

- Reclamă -

Imaginile de la bătaia din Franța de pe data de 18 februarie:

Imaginile neblurate le puteți vedea pe canelele noastre de Telegram și Whatsapp!

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/ZiarulIncomod

Urmărește-ne pe Youtube: https://www.youtube.com/@ZiarulIncomod/videos

Urmărește-ne pe Whatsapp

Urmărește-ne pe canalul de Telegram: t.me/ziarulincomod

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut