Doi bărbați, un controlor și un călător, au fost implicați într-o bătaie într-un tren care mergea pe ruta Mangalia-Sibiu. Pe facebook au apărut imagini cu momentul altercației dintre cei doi (video jos).

Potrivit Poliției Ialomița, controlorul verifica legitimațiile de călătorie, în momentul în care celălalt bărbat l-a lovit și l-a îmbrâncit, apoi a coborât din tren în stația Cernavodă.

Redăm mai jos integral comunicatul Poliției Ialomița:

“Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Fetești au fost sesizați, la data de 7 august a.c., în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că, în trenul care circula pe magistrala CF 800, relația Mangalia-Sibiu, s-a produs o altercație între două persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că altercația a avut loc în timp ce controlorul de tren efectua controlul legitimațiilor de călătorie, moment în care un călător l-ar fi lovit și îmbrâncit, după care a coborât din tren în stația Cernavodă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetăriile fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt și identificării bărbatului implicat în altercație.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here