fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

VIDEO Bogdan Novac, edilul din Breaza, despre problemele cu apa și cu urșii din oraș

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Bogdan Novac, primarul orașului Breaza, a fost invitatul jurnalistei Mihaela Constantin într-o emisiune în studioul Ziarului Incomod.

Discuția s-a axat pe problemele principale ale orașului Breaza, pornind de la situația urșilor care fac ravagii în localitate, până la furnizarea apei pentru locuitorii din anumite zone care aproape zilnic are întreruperi.

Referitor la urși, moderatoarea a abordat alături de invitat subiectul modificărilor legislative care ar trebui făcute, inclusiv am vorbit despre eutanasierea acestor animale.

- Reclamă -

Totodată, am discutat și despre potențialul turistic al orașului Breaza, care din păcate nu este exploatat la maxim și despre ce ar trebui făcut ca orașul să devină o destinație pentru turiști.

Nu în ultimul, discuția s-a îndreptat și către zona politică, întrucât primarul din Breaza este și președinte al organizației județene a USR. Am vorbit despre faptul că deși la nivel național alianța dintre USR și PNL s-a rupt, în Prahova încă mai funcționează, ba chiar membrii USR continuă să ocupe funcții importante. Două exemple în acest sens ar fi Cristian Apostol (USR) care este vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova și Anca Popa (USR), viceprimar al Ploieștiului.

Am discutat și despre alianțele care ar putea fi formate anul viitor, când sunt patru serii de alegeri și dacă USR Prahova va avea candidați proprii pentru șefia Consiliului Județean și pentru primăria Ploiești, întrebându-l pe Bogdan Novac inclusiv ce funcție țintește pentru anul viitor.

- Reclamă -

Nu în ultimul rând, pornind de la afirmațiile deputatului Mihai Polițeanu, care a acuzat USR Prahova că „s-a predat„ PNL-ului, l-am întrebat pe Bogdan Novac unde se iau, de fapt, deciziile din cadrul partidului.

Cum a răspuns Bogdan Novac la toate aceste întrebări, aflați urmărind emisiunea de mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img