fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

VIDEO – Primarul Ploieștiului, mandatat de Consiliul Local să voteze din nou pentru rezilierea contractului Rosal

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

O nouă propunere privind rezilierea contractului cu operatorul de salubritate Rosal urmează să fie dezbătută de ADI Deșeuri, după ce luna trecută primarii respinseseră la vot rezilierea. Consiliul Local Ploiești l-a împuternicit astăzi pe primar să voteze din nou pentru.

Convocat miercuri într-o ședință extraordinară, forul legislativ ploieștean a adoptat o hotărâre prin care l-a mandatat pe primarul Andrei Volosevici să voteze în Adunarea Generală a ADI Deșeuri pentru rezilierea contractului cu Rosal.

- Reclamă -

La fel ca luna trecută, propunerea e motivată de neplata redevenței de către operatorul de salubritate.

Proiectul de împuternicire a primarului a fost aprobat fără discuții de Consiliul Local Ploiești, cu 16 voturi favorabile și o singură abținere, a consilierului George Botez. Un alt consilier, liberalul Gheorghe Sârbu, cu o activitate îndelungată în domeniul salubrității, a anunțat că nu participă la vot.

- Reclamă -

Rezilierea contractului cu Rosal, dezbătută din nou de primarii din județ

Cu această împuternicire primită, reprezentantul Ploieștiului poate vota în Adunarea Generală a ADI, unde, conform statutului asociației, municipiul are un singur vot din 35 la nivelul sectorului 2-6, din care face parte. La precedentul vot, din 20 septembrie, Ploieștiul a fost singura localitate care a optat pentru reziliere.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img