fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

VIDEO: Bombardamente intense asupra orașelor ucrainene. Se pregătește asaltul Kievului

Citește Și

- Reclamă -
Forțele ruse au reluat, luni dimineață, bombardamentele de artilerie și rachete balistice și de croazieră a unor obiective situate în mai multe orașe din Ucraina.

Potrivit presei internaționale, cele mai intense bombardamente au loc Nikolaiev, oraș-port unde forțele ucrainene au reușit să redobândească controlul.

Atacul a început la 05:00, ora locală (06:00, ora României), relatează BBC.

- Reclamă -

Un videoclip postat de reporterul New York Times Michael Schwirtz pare să arate cerul nopții luminat de explozii. Schwirtz a scris pe Twitter că bombardamentele par să fie concentrate la periferia de est a orașului.

Alte atacuri au vizat orașul Harkov, pe care rușii nu-l pot cuceri, deși de află la mică distanță de graniță.

- Reclamă -

Rezistența ucraineană în Harkov este crâncenă.

De asemenea, au fost raportate bombardamente deosebit de dure la Mariupol, iarăși un oraș cheie în strategia de cucerire a forțelor ruse, al căror principal obiectiv în sudul Ucrainei este legarea celor două provincii separatiste de Crimeea.

 - Ziarul INCOMOD

Atacurile recente au vizat Harkov, Mikolaev și Cernihiv și au fost deosebit de dure în Mariupol”, potrivit unui raport al ministerului britanic al Apărării.

- Reclamă -

Pe de altă parte, guvernul de la Kiev spune că se pregătește un atac major asupra capitalei. Ieri, toată ziua, au fost lupte intense la periferia Kievului, pe care rușii încearcă să-l încercuiască.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut