Proiectul privind bugetul societății Transport Călători Express S.A. a fost introdus miecuri, 30 mai, suplimentar pe ordinea de zi a Consiliului Local, deși în convocarea inițială acesta nu era prevăzut. De această dată, proiectul a fost votat, astfel că TCE va primi banii de la primărie. Numai că în forma votată astăzi nu au fost prinși și banii pentru subvențiile la transport, urmând ca acestea să fie votate în fiecare lună. Consilierii PSD au făcut în timpul ședinței precizarea că lunar TCE va primi banii pentru subvențiile oferite pentru pensionari și elevi.

Reamintim că la ultima ședință a consiliului la care s-a discutat bugetul TCE, PSD și ALDE s-au opus proiectului, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care doi angajați TCE vorbesc despre furturile din societate.

Dacă TCE nu ar fi primit banii de la primăria, de la 1 iulie nu ar mai fi existat gratuitate pe mijloacele de transport în comun pentru elevi și pensionari, a anunțat atunci conducerea societății.

Deși proiectul de buget a fost votat, directorul societății Alexandri Nicolae spune că salariații continuă să fie nemulțumiți și să amenințe cu proteste întrucât mai multe clauze din contractul colectiv de muncă nu au putut fi respectate. Iată ce declară directorul TCE, Alexandri Nicolae:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here