Loalnicii din comuna prahoveană Valea Călugărească nu au fost surprinși de isprava preotului care a provocat un accident de mașină, băut criță și îmbrăcat doar în chiloți. Oamenii spun că preotul Dorian este cunoscut pentru apucăturile sale mai degrabă lumești decât sfinte.
Contactat telefonic de un reporter ProtTv, preotul Dumitru Dorian a explicat că a ajuns să provoace un accident rutier după ce a băut doar două pahare de vin și acelea îndoite cu apă. Întrebat de ce se afla în mașină îmbrăcat doar în chiloți, preotul a explicat că i s-au rupt pantalonii când a vrut să din autoturism. Despre absența unei cămăși, preotul nu a mai avut nicio explicație și a preferat să închidă telefonul.
Reamintim că preotul din Valea Călugărească a provocat un accident rutier pe un drum județean din comună, în urma căruia o femeie a ajuns la spital. Preotul avea o alcoolemie de 1.05.

Ce spun localnicii din Valea Călugărească despre isprava preotului în chiloți

Ce spun localnicii din Valea Călugărească despre isprava preotului în chiloți

Posted by Ziarul Incomod on Tuesday, October 8, 2019

Citește și Accident grav la Valea Călugărească. Un preot băut a intrat cu mașina pe contrasens

Reprezentanții Protoieriei Ploiești Nord au decis să-l retragă pe preotul Dumitru Dorian de la slujbă, ca o primă măsură disciplinară, până ce ancheta poliției va fi finalizată. Preotul este acum cercetat penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă. Conform legii, polițiștii i-au suspendat permisul de conducere.

Citește și Cine este preotul prins băut și în chiloți la volan. Șefii lui i-au interzis să mai slujească

1 COMENTARIU

  1. Eu zic sa fim ingaduitori cu el ; asa cum trebuie sa fim si cu primarii , consilierii alesi , prefectii , ministrii si parlamentarii . Sa ii ingaduim ; sint si ei oameni si gresesc ….

    Popor care doarme in bocanci si suporta in pozitii publice si pe banii lui secaturi si scursuri sociale .

    Sa dormim fratilor in bocanci . Si mai ales sa nu le facem nimic astora ca cine stie ce ne fac ei ; ne iau pensiile , salariile , acsele , nevestele , pamintul , …. si ne la sa asa cum era el in autoturismul personal .

    Fricosii si batutii in cap sa nu voteze . Ca din acest motiv ramin singuri pe lume si le pleaca copiii si nepotii pe alte meleaguri .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here