fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

VIDEO Comuna Telega, în imagini. Atracții turistice mai puțin știute, dar spectaculoase

Citește Și

- Reclamă -

Comuna Telega, aflată în imediata vecinătate a orașului Câmpina, ascunde atracții turistice mai puțin știute, dar spectaculoase.

Pe lângă băile sărate, cunoscute și vizitate de foarte multă lume în fiecare vară, puțini știu că Telega ascunde un peisaj de vis, chiar într-unul dintre satele sate.

În satul Melicești se află Crucea Domnitorului, un monument care tronează peste întreaga vale. Într-o zi însorită, se poate vedea zăpada rămasă pe crestele munților, dar și întreaga vale, peisaj care a atras investitori și în curând în acest loc va fi amenajat un complex hotelier.

- Reclamă -

Tot în Telega este și fosta închisoare comunistă Doftana, care în prezent a fost concesionată de un om de afaceri pentru a fi transformată într-un hotel corporate de 4 stele.

De precizat este și faptul că Telega este cu atât mai atractivă, cu cât are potențial de a fi o alternativă la Valea Prahovei, zonă în care turiștii stau blocați în ambuteiaje pentru a ajunge. Accesul către Telega se face tot din DN 1, însă, înaintea localității Bănești.

Astfel, iată că locul este atractiv și pentru investitori, iar acest lucru se datorează și proiectelor de modernizare care au fost realizate în comună de către administrația locală.

Urmăriți filmarea de mai jos pentru a descoperi comuna Telega, din toate punctele de vedere:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...