fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

VIDEO – Consilierii ploieșteni au respins o rectificare bugetară propusă pentru plata salariilor la TCE și SGU

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Consiliul Local Ploiești a respins la vot, astăzi, un proiect de rectificare a bugetului local, care fusese propus pentru a asigura bani de salarii la nivelul TCE și SGU.

Proiectul de rectificare bugetară, propus de primarul Andrei Volosevici, propunea redistribuirea unor sume, majoritatea de la active nefinanciare și învățământ, astfel încât să fie suplimentate cu 2,2 milioane de lei alocările pentru SGU și TCE. Conform propunerii, SGU ar fi urmat să primească 1,2 milioane de lei, iar TCE un milion.

- Reclamă -

Primarul Ploieștiului a mai explicat, în timpul ședinței, că, în special pentru TCE, această rectificare este urgentă, societatea având nevoie de bani pentru plata salariilor.

În timpul ședinței, viceprimarul liberal, Daniel Nicodim, a propus un amendament pentru diminuarea alocării către SGU, de la 1,2 la 1 milion. După ce acesta a fost respins, proiectul în sine a intrat la vot, în forma inițială, însă consilierii din majoritatea PNL-USR au decis fie să voteze împotrivă, fie să se abțină, astfel că întreaga rectificare a „picat”, lăsând cele două societăți subordonate Consiliului Local într-o situație cel puțin delicată.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img