UPDATE 17.31: Ambasada României din Marea Britanie anunță într-un comunicat că are suficiente buletine de vot atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru referendum.

Articol inițial: Crește nervozitatea la cozile din străinătate, unde cetățenii români așteaptă de ore bune să voteze. La ambasada României din Belgia, pe rue Gabrielle, oamenii scandează m…e PSD, a fost blocată strada, se fluieră iar în zonă au fost mobilizate forțe de poliție, transmite un martor ocular pentru G4Media.ro.

În Spania, la Roquetas de Mar, Almeria, se așteaptă 4 ore, căci coada este pe două străzi. Au sosit polițiștii de la Guardia Civil cu dube, după ce au primit informația că românii sunt împiedicați să voteze și ar vrea să forțeze intrarea în secția de vot.

Potrivit informațiilor obținute de G4Media.ro, oamenii sunt nervoși și din cauză că unele secții de votare au rămas fără buletine de vot și se tem că nu vor mai putea vota.

În unele locuri (Belfast) s-au înregistrat mici incidente pentru că oamenii nu mai au răbdare și înțeleg că nu vor apuca toți să voteze.

sursa: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here