fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

VIDEO: Criza apei calde la Ploiești, dezvăluiri. Primarul Volosevici: „Este ceva premeditat”

Citește Și

- Reclamă -
Ploieștiul a rămas fără apă caldă, începând de astăzi, 1 august, iar primarul Andrei Volosevici a făcut o serie de dezvăluiri care ridică multe semne de întrebare. 

Contractul pentru furnizarea termiei la Ploiești (apă caldă și căldură) este gestionat de ADI Termie, structură care, la fel ca și ADI Deșeuri (care gestionează contractul cu Rosal pentru ridicarea deșeurilor menajere) aparține de Consiliul Județean Prahova.

Primăria Ploiești administrează doar instalațiile din oraș și punctele termice, în timp ce CET Brazi, care produce practic termia, ține de CJ Prahova.

- Reclamă -

Primarul Volosevici susține că această criză a apei calde a fost ceva premeditat și că mai multe persoane vor plăti pentru că au lăsat orașul fără acest serviciu.

Volosevici a prezentat o serie de documente care atestă că, de fapt, operatorul avea deja soluții pentru continuarea furnizării, în speță cazane închiriate (CAF-uri).

Cu toate acestea, ploieștenii au fost înștiințați prin pliante că va fi oprită apa caldă, iar hârtiile prezentate de primar, datate cu 30 iunie, au ajuns la primărie abia astăzi, la ora 17.35.

- Reclamă -

 

„Această informare a venit acum, la 17.35. La 17.35, am aflat pentru prima dată de lucrul acesta, că puteam să ne încălzim, că teoretic există aceste CAF-uri – sper să nu fie și aici o joacă – și că spitale și locuințe sunt lăsate fără acest serviciu, pentru că este, așa, o joacă, între niște oameni. ”

- Reclamă -

Cu toate acestea, Ploieștiul nu are apă caldă, iar răspunsul primit de primar, luni dimineață, la ora 8.30, de la Horia Tiseanu, directorul ADI Termie, este revoltător:

„Eu sunt din Câmpina, nu știu dacă este apă caldă. Mă interesez” (!)

Vezi mai jos înregistrarea declarațiilor de presă date de primarul Ploieștiului.

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. De ce nu dati oamenilor voie sa instaleze in casa lor centrale de incalzire pe gaz sau electrice? Pentru ca sunteti mina in mina cu hotii de 32 de ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...