fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

VIDEO Cum a fost ratată finanțarea canalizării din Mitică Apostol

Citește Și

- Reclamă -

Finanțarea pentru proiectul privind înființarea canalizării în cartierul Mitică Apostol a fost ratată.

Incidentul a stat la baza unui nou scandal între primarul Ploieștiului și Consiliul Județean Prahova. Mai mult decât atât, primarul orașului spune că reprezentanții CJ au premeditat ratarea obținerii fondurilor pentru canalizarea din Mitică Apostol.

Acuzațiile au fost făcute de Andrei Volosevici în cadrul unei conferințe de presă organizată luni, alături de directorul departamentului de atragere a fondurilor europene.

- Reclamă -

Cei doi au prezentat mai mult documente prin care au susținut că proiectul a fost depus după ce fondurile erau deja epuizate.

Cert este, spune conducerea primăriei Ploiești, că deși acordul a fost semnat în timp util pentru ca proiectul să fie depus, reprezentanții Consiliului Județean au revenit, când deja fondurile erau epuizate, solicitând din nou semnarea acordului, într-o altă formă. Din păcate, finanțarea a fost pierdută, iar ploieștenii din Mitică Apostol mai au de așteptat până vor avea canalizare funcțională în cartier.

Mai multe detalii și declarațiile din acest subiect le puteți urmări în cadrul jurnalului video realizat de Ziarul Incomod astăzi:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...