fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

VIDEO Cum poți ieși pozitiv la consumul de droguri dacă folosești picături nazale

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Banalele picături nazale, folosite de multă lume mai ales în sezonul alergic, pot face ca persoanele care le utilizează să iasă pozitive la consumul de substanțe interzise, în eventualitatea unei testări cu aparatele drug-test, ne-a explicat avocatul Daniel Gașpar.

Potrivit acestuia, șoferii care ies pozitiv la consumul de droguri în eventualitatea unei testări cu aceste dispozitive trebuie să solicite să fie duși la spital pentru prelevarea mostrelor biologice de sânge și astfel vor putea demonstra că, în realitate, nu au consumat substanțe interzise. Mai multe despre ce este de făcut într-o astfel de situație aflați din interviul de la finalul articolului.

Avocatul Daniel Gașpar ne-a vorbit despre implicațiile juridice ale unei astfel de situații, dar și despre cele ale cazurilor în care șoferii chiar au consumat droguri și apoi s-au urcat la volan.

Ce riscă cei care conduc după ce au consumat substanțe interzise și cât timp rămân acestea în sânge, aflați din interviul de mai jos cu avocatul Daniel Gașpar:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...