fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Ședință între primarul Ploieștiului și ministrul Transporturilor. Despre ce proiecte de infrastructură au discutat

Citește Și

- Reclamă -

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, s-a întâlnit cu ministrul Sorin Grindeanu, miercuri dimineață, la sediul Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, pentru a discuta despre mai multe proiecte de infrastructură rutieră care ar urma să fie demarate în următoarea perioadă.

În cadrul acestei ședințe de lucru, s-a discutat despre lărgirea la patru benzi a străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino, zona Podul Înalt, crearea accesului de pe Autostrada A3 în municipiul Ploiești și modernizarea DN1 A în zona Centurii de Vest, potrivit informațiilor transmise de Primăria Ploiești.

- Reclamă -

Proiectele urmează să primească avizul favorabil al Ministerului Transporturilor, urmând ca autoritățile locale să demareze lucrările imediat după identificarea și aprobarea sursei de finanțare, a mai menționat Primăria, într-un comunicat de presă transmis miercuri.

Ploieștiul primește pasajul de la Podul Înalt, necesar pentru proiectul european de lărgire la 4 benzi

În primul caz, este vorba despre un proiect european depus în mandatul trecut, dar care abia acum va putea începe, după ce Primăria primește în patrimoniu pasarela de cale ferată care trece peste strada Cantacuzino.

La întrevederea cu ministrul Transporturilor au mai participat consilierul județean Andrei Țurcanu și primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...