fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

VIDEO Fondatorul Mediurg, despre transportul medical internațional

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Dr. Cristian Vintilescu a avut în anul 2000 o idee la care puțini s-au gândit sau au îndrăznit să o pună în practică, din cauza dificultății: o companie care să ofere servicii de transport medical internațional.

Așa a luat naștere Mediurg Internațional, la câtiva ani după ce deja fusese înființată clinica Mediurg. În cei 23 de ani de activitate, Mediurg Internațional a încheiat cu succes toate transporturile medicale, deși multe au fost de o dificultate sporită.

Echipajele medicale au transportat cu Ambulanțe sau au însoțit în avioane pacienți de la Rio de Janiero în Constanța sau de la Paris în București, acestea fiind doar două exemple. În cazul pacientului adus în țară de la Paris, acesta era în comă, ceea ce a făcut ca misiunea să fie extrem de riscantă. Personalul de la Spitalul din Paris a spus echipei Mediurg atunci „nu credem că ajungeți cu el nici până la autostradă„, dar în ciuda acestui pronostic, pacientul a fost repatriat în siguranță.

- Reclamă -

Dr. Cristian Vintilescu a fost prezent într-o emisiune în studioul Ziarului Incomod în care a vorbit despre cât de complexă este această activitate, care sunt riscurile și ne-a povestit ce îl face să aibă încredere că poate încheia cu succes orice misiune de transport medical internațional.

Totodată, am discutat alături de dr. Vintilescu și alte aspecte legate de sistemul medical, pe care le puteți descoperi urmărind emisiunea de mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img