fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

VIDEO Halele Centrale din Ploiești, închise de ANPC

Citește Și

- Reclamă -

Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au dispus închiderea Halelor Centrale din Ploiești, în urma unui control în cadrul căruia au identificat nereguli grave.

Cele mai mari probleme au fost găsite în piețele de pește și de brânză, a căror activitatea a fost suspendată pe o perioadă mai mare. Restul zonelor din Halele Centrale vor fi închise până mâine dimineață, timp în care se va face igienizare, a explicat directorul Hale și Piețe S.A., Răzvan Lungu (video la finalul articolului).

- Reclamă -

„Inspectorii ANPC au dispus suspendarea activității celor două sectoare, de pește și brânză, din cauza deficiențelor constatate la comercianți, la vitrinele frigorifice și la spațiile închiriate de la noi, pe o perioadă pe care nu pot să o spun acum, neprimind documentul oficial. În interiorul Halelor Centrale s-a dispus igienizarea până mâine dimineață”, a declarat Răzvan Lungu.

Vom reveni cu detalii despre neregulile identificate de inspectorii ANPC în incinta Halelor Centrale!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...