Marian Brotoiu, cunoscut drept Piciu, unul dintre cei mai agresivi interlopi din Câmpina se ține iar de scandaluri.

Piciu a fost arestat de Judecătoria Câmpina în octombrie 2012 pentru ultraj și condamnat definitiv de Curtea de Apel Ploiești la trei ani de închisoare. În 2015 acesta a fost eliberat condiționat din închisoare. Brotoiu a devenit cunoscut la nivel național după o încăierare care a avut loc la un bar din cartierul Muscel din Câmpina, în urma căreia un polițist s-a ales cu mâna ruptă, iar interlopul cu fața tumefiată.

La patru ani de la acuzațiile de ultraj, în aprilie 2016, Piciu a avut din nou probleme penale. A fost acuzat în același dosar de trafic de droguri în care a fost implicat și rapper-ul Cheloo. În referatul de arestare, procurorii l-au acuzat pe Marian Brotoiu inclusiv de viol și proxenetism. Anchetatorii susțineau că Brotoiu ar fi obligat mai multe tinere să întrețină relații sexuale cu el, iar pe altele le-a forțat să întrețină relații sexuale contra cost cu alți bărbați.

În ultima săptămâna a anului 2017, Piciu a fost arestat în Franța și extrădat în România.

În prezent, marți, 22 ianuarie 2019 a fost reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar ulterior, vineri, 25 ianuarie 2019 a fost arestat preventiv 30 de zile. Piciu a fost implicat într-un nou scandal care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19-20 ianuarie 2019, străzile din Câmpina. După scandal s-a refugiat într-o benzinărie unde a transmis live injurii la adresa unor polițiști și procurori susținând că sunt corupți.

Iată mai jos imaginile transmise live din benzinărie:

ATENȚIE – LIMBAJ LICENȚIOS!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here