Mihaela Păișan, în vârstă de 31 de ani, din comuna prahoveană Secăria, mamă a două fetițe, a fost înjunghiată marți noapte de soțul său chiar într-o stație de autobuz. Fapta s-a petrecut la doi pași de Primăria Comarnic, iar tânăra a scăpat cu viață doar pentru că i-au sărit în ajutor oamenii care au auzit-o strigând.

Agresorul, Dorin Păișan de 39 de ani, a fugit imediat și s-a ascuns prin grădinile dintre Comarnic și Secăria. A fost căutat patru ore de un echipaj de poliție, dar fără succes. Individul a fost găsit mort, miercuri dimineață la ora șase, în grădina din spatele casei sale. Se spânzurase de creanga unui măŕ. Un vecin a făcut descoperirea macabră si tot el a dat alertă în sat.

Polițiștii au constatat că Dorin și-a făcut un ștreang din șireturile de la bocanci, iar pe piept și picioare avea urme de sânge. Se pare că omul s-a tăiat cu cuțitul, dar există posibilitatea ca sângele să provină de la rănile soției sale.

Mihaela Peișan a fost transportă la UPU Ploiești, iar starea ei este stabilă. Rănile, deși multe, nu au fost profunde. Tatăl tinerei spune că fiica lui a fost de nenumărate ori bătută de soț, “o transformase în sacul lui de box”, spune bătrânul. Motivul certurilor dintre cei doi era gelozia. Mihaela îsi găsise un loc de muncă la un hotel din Sinaia, iar bărbatul ei bănuia că are o relație extraconjugală.

Ultima bătaie primită de Mihaela a fost la începutul lunii septembrie, sustin rudele acesteia, și de aceea femeia a decis să plece de acasă și să se întoarcă la părinții ei, împreună cu cele două fetițe. De atunci a început să fie amenințată cu moartea de către soțul orbit de gelozie. Tatăl Mihaelei spune că fiica lui a mers la autorități să reclame că este bătută, a dus chiar și documente medico-legale, dar Poliția din Comarnic nu a făcut nimiç pentru a opri furia bărbatului. “A trimis-o să-și ia amant”, spune tatăl fetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here