Câțiva locuitori din comuna Salcea, din județeul Suceava, au participat la o petrecere în aer liber, în a doua zi de Paște. Comuna este în carantină totală, însă unul dintre participanți a transmis live, pe Facebook, petrecerea. Acesta a și glumit, că ar vrea să le dea „un pont” polițiștilor. 11 persoane au fost identificate și amendate cu suma totală de 135.000 de lei, conform Mediafax.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbat după ce au văzut înregistrarea video publicată pe Facebook.

„Astfel, în urma vizualizării videoclipului transmis live la data de 20.04.2020, pe o reţea de socializare de pe contul unui bărbat din oraşul Salcea, precum şi din cercetările desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea a reieşit faptul că în 20.04.2020, bărbatul respectiv a organizat un eveniment privat (fiind vorba de un grătar) la domiciliul lui din oraşul Salcea, eveniment la care au participat mai multe persoane care nu locuiesc la respectiva adresă, deplasarea efectuându-se cu încălcarea restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţele militare.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti au fost identificate 11 persoane prezente la eveniment (cu vârste cuprinse între 21 ani şi 56 ani) faţă de aceştia luându-se măsuri de sancţionare contravenţională pentru încălcarea interdicţiei de circulaţie impuse de ordonanţele militare, valoarea amenzilor aplicate fiind de 135.000 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here