fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO Primarul din Breaza, față în față cu un urs, la o intervenție

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primarul orașului Breaza, Bogdan Novac, a fost prezent într-o emisiune realizată în studioul Ziarului Incomod și a explicat cât de periculoase sunt intervențiile care se realizează atunci când este semnalată prezența urșilor în localități. Totodată, edilul a povestit un moment când, noaptea, s-a trezit cu un urs la 10 metri distanță.

Discuția s-a axat pe modalitatea de intervenție la urs, potrivit legislației în vigoare, lege care, spune primarul, și-a dovedit ineficiența. Edilul a explicat faptul că animalul poate fi eutanasiat doar în anumite situații clar definite în lege.

Jurnalista Mihaela Constantin l-a întrebat pe Bogdan Novac și ce părere are despre vânătoare, dacă i se pare aceasta o soluție pentru rezolvarea problemei cazurilor tot mai frecvente în care urșii vin în localități.

- Reclamă -

Cum a răspuns primarul din Breaza și de ce consideră că legea în forma actuală nu este eficientă, vedeți în fragmentul de emisiune de mai jos:

Urmăriți aici integral emisiunea cu Bogdan Novac, primarul orașului Breaza!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img